Tapahtuma

Majoitus

Muiden kaupunkien immeiset majoitetaan Kuopio-hallin vieressä sijaitseviin Hatsalan, sekä Klassikan kouluille Opistotien varressa. Majoituksessa oleillessa pidä huoli, että muut saavat nukkumarauhan, sekä pidetään paikat puhtaina, jotta tila säilyy viihtyisänä!

Majoitus avataan keskiviikkoaamuna heti 8.00 ja se sulkeutuu 10.00. Iltaisin majoitukset aukeavat klo 21.00 alkaen. Torstaina majoitus suljetaan klo 11.00 ja se avataan uudestaan 21.00. Perjantaina on aika lyödä kimpsut ja kampsut läjään ja poistua kotia kohti, viimeistään klo 11.00.

Matkatavaroita voi ottaa matkaan oman maun mukaan, mutta vahvasti suosittelemme nappamaan kotoa matkaan nukkumatarvikkeet, joilla voi nukkua vähän kovemmallakin lattialla, pyyhkeen ja lämpimästi päälle!

Majoituksissa huoneita on runsaasti, ja ne ovat jaettu ainejärjestöittäin. Tilat lukitaan aina päivän ajaksi, joten sinne voi jättää henkilökohtaisia tavaroita talteen, joita kokee ettei tarvitse päivän aikana.


Liikkuminen

Vaikka lonkkavolvo on aina vaihtoehto, niin välillä on kätevämpi hyödyntää kaupunkimme muita liikkumistapoja, kuten kaupunkipyöriä (Freebike), paikallisliikenteen bussit. Paikallisliikenteessä, joka tunnetaan nimellä Vilkku Kuopio, voi maksaa myös toisen kaupungin Waltti matkakortilla tai Vilkku- sovelluksella. Reittiopas (PWA) paikallisliikenteeseen löytyy täältä mutta sama löytyy myös upotuksena sovelluksesta.

Sähköpotkulautoja Kuopiossa vuokraa Bird ja TIER.

Jos halajaa juusto katolla matkustaa niin kaupungista löytyy hyvä läjä taksejakin joka lähtöön VieVie/ Taksiykköset/ Menevä.


Luvassa olevaa meininkiä

Muailmannavan Maratooni

Kunhan ensimmäisen päivän luennoilla on ensin tankattu pää täyteen (informaatiota) niin mitteepä muutakaan sitä tekisi, kun lähtisi tuttuun tapaan kiertämään rastikierrosta. Muailmannavan Maratoonissa pääsette tutustumaan Kuopion keskustaan ja sitä ympäröiviin alueisiin meidän paikallisten opiskelijoiden pitämien rastien johdolla. Kasaa max. 8 hengen joukkue ja testatkaa fyysistä kestävyyttänne. Onko juuri teistä Muailmannavan valloittajiksi?


Virmavipellys

Vaikka askel saattaa tuntua raskaalta edellisen päivän urotekojen jälkeen, on aika lähteä haastamaan toisen päivän rastikierroksessa yhteistyökumppaneiden ja paikallisten firmojen pitämiä rasteja. Lähtekää yytsimään max. 8 IT-toverin kera, mitä nämä alan konkarit ovat keksineet päänne menoksi.


TINT & TILT, tinttaus ja tilttaus feat. Petri Nygård

Satoipa vettä tahi ei, ekan päivän päätteeksi tulee olemaan mä-mä-mä-mä-märkää, sillä lavalta kajahtaa Petri Nygårdin riimit Ravintola Apteekkarissa järjestettävissä jatkobileissä. Täällä bileet löytyvät kahdesta eri kerroksesta, alakerta tarjoilee istumapaikkoja karaoken kera niille, keillä meinaa veto loppua, toisesta kerroksesta löytyy sitten isompi tanssilattia missä kovemman kisakunnon omaavat yksilöt voivat kuluttaa kengänpohjia tanssilattialla aina yön pikku tunneille asti.


ReivIT

Toisena iltana juhlakansa kärrätään Calacuccoon, jossa DJ:t pitävät ReivITasanteen kuumana. Rauhallisemmille menijöille löytyy aina yhtä viihtyisä karaoke puoli, jossa voit vaikka testata kuinka "Lentävä kalakukko" lävähtää ilmoille.


Efecten Aamukylypy

Tapahtuman toisena aamuna ennen luentojen alkamista tapahtuman pääsponsori Efecte järjestää aamusaunan. Aamukylvyn, sekä pienen purtavan kera toivottavasti pahinkin ruoste edellispäivän jäljiltä saadaan poistettua ja uusi päivä startattua mahdollisimman tehokkaasti. Paikkoja tähän kehon ja mielen resetointiin on rajoitettu määrä, joten kannattaa olla skarppina myöhemmin julkaistavan ilmoittautumisen kanssa!


Efecte Oyj
Innofactor Oyj
TEK ry
TIVIA ry
Talentree Oy
Huld Oy
Ikius Oy
Adamant Health Oy
woot